KIMS HEALING

Healing & Andlig kirurgi

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar angående healing? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig.

Boka tid

Hos mig kan du enkelt boka tid för healing och andlig kirurgi. På min bokningssida hittar du nästa lediga tid.

Healing, andlig kirurgi i Rättvik, Leksand, Mora, Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Hofors, Orsa, Sandviken, Gävle, Göteborg, Malmö, Stockholm.

Healing och andlig kirurgi

Healing och andlig kirurgi hos mig erbjuds en holistisk metod för att främja välbefinnande och läkning på både fysiska och andliga plan. Min metodik kombinerar energiöverföringar och intuitivt arbete för att frigöra blockeringar, främja balans och stimulera kroppens naturliga läkningsprocess.

Under en behandling med mig skapar vi en lugn och fridfull miljö där du kan slappna av och tillåta energin att flöda fritt. Genom att använda olika tekniker kan vi rikta energin för att lindra smärta, minska stress och främja harmoni i kroppen och sinnet.

Jag arbetar intuitivt med varje individuell klient för att identifiera och adressera dina specifika behov. Vi strävar efter att skapa en djupgående upplevelse som stärker den inre balansen och väcker kroppens egna förmåga att läka.

Det som gör Healing och andlig kirurgi så kraftfullt är dess förmåga att komplettera konventionell medicin genom att hantera både fysiska och emotionella obalanser. Många av mina klienter rapporterar förbättringar i sin fysiska hälsa, minskad ångest och ökat välbefinnande efter mina sessioner.

Välkommen till Kims Healing där vi strävar efter att erbjuda en djupt transformerande upplevelse som främjar helhetlig läkning och välbefinnande för våra klienter.

För dig som bor i Rättvik, Leksand, Mora, Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Hofors, Orsa, Sandviken, Gävle, Göteborg, Malmö, Stockholm och vill boka tid för Healing, andlig kirurgi så finns jag här för dig.

Om mig

Jag som driver Kim Healing är en dedikerad healer och andlig kirurg med en passion för att hjälpa andra uppnå inre balans och läkning. Med flera års erfarenhet och djup kunskap inom energiöverföringar och holistisk läkning, arbetar jag intuitivt för att stödja klienters välbefinnande. Genom en omsorgsfull och empatisk approach skapar jag en trygg och fridfull miljö för varje individ att utforska sin egen inre resa mot hälsa och välbefinnande.

Vill du boka tid för Healing, andlig kirurgi och bor i Rättvik, Leksand, Mora, Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Hofors, Orsa, Sandviken, Gävle, Göteborg, Malmö, Stockholm?

KIMS HEALING

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig jag ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning, Kim