Holistisk helande och andlig kirurgi

Helhetssyn och Individuell Behandling

Helhetssyn: Holistisk healing tar en helhetssyn på människan, där inte bara symtom behandlas utan även roten till problemet utforskas och behandlas. Varje individ betraktas som en helhet av kropp, sinne och själ.

Individuell Behandling: Varje person är unik, och behandlingen skräddarsys efter individens specifika behov och livsstil. Genom att förstå den unika situationen för varje klient kan holistisk healing erbjuda en personligt anpassad och effektiv behandlingsplan.

Främjar Självläkning och Balanserar Energi

Främjar Självläkning: Genom att stimulera kroppens naturliga förmåga att läka sig själv stödjer holistisk healing processen för självläkning. Detta innebär att inte bara behandla symtom utan att hjälpa kroppen att återställa balansen och läka från grunden.

Balanserar Energi: Vissa holistiska metoder, såsom traditionell kinesisk medicin eller ayurveda, fokuserar på att balansera kroppens energiflöden för att främja hälsa och välbefinnande. Genom att arbeta med kroppens energi kan holistisk healing hjälpa till att återställa balans och främja en övergripande känsla av välbefinnande.

Minskar Stress och Förbättrar Livsstilsvanor

Minskar Stress: Holistisk healing inkluderar ofta avslappningstekniker som meditation och andningstekniker, vilket kan bidra till att minska stress och främja en ökad känsla av välbefinnande. Genom att hantera stress kan holistisk healing bidra till att främja en övergripande känsla av lugn och balans.

Förbättrar Livsstilsvanor: Holistisk healing främjar hälsosamma livsstilsvanor, såsom bra kost, motion och sömn. Genom att uppmuntra till dessa vanor kan holistisk healing bidra till en övergripande förbättring av hälsan och främja en sund och balanserad livsstil.

Kim Lappalainen

Välkommen till min värld av holistisk healing. Jag heter Kim Lappalainen och mitt uppvaknande till den andliga världen skedde 2011 under en intensiv healingkurs. Sedan dess har jag fördjupat mina kunskaper genom att gå en andlig kirurgikurs för fem år sedan, och dessa insikter är nu mycket viktiga för mitt arbete.

Jag är specialiserad på att ta itu med en rad fysiska och känslomässiga utmaningar, inklusive men inte begränsat till fotledsproblem, knäproblem, höftproblem, magproblem, hjärtesorg, trauma från tidigare liv och nuvarande liv, samt problem med nacke, axlar och rygg. Mina kunskaper sträcker sig även till att behandla våra fyrbenta vänner – djur.